Wat is netflix?

Geen tv


Ik kijk geen tv, geen netflix, geen videoland, geen nieuws en geen gtst. Ik vind het tijdverspilling.
Als ik zin heb, stream wat ik wil zien en niet alle crap wat je in reclames ziet enzo. Dus als ik een goede documentaire wil zien, zoek ik het op en kijk ik het. Maar ook dat doe ik niet veel meer, zo af en toe. Ook de kids vinden het prima zo.

Bibliotheek

Weetje ik hou van de bieb en boeken lezen, kennis vergaren en dit inzetten voor mijn persoonlijke ontwikkeling en business. Dat ik groei op persoonlijk en zakelijk vlak.
De bieb kost bijna niets en het levert zoveel op en dat maakt het zo ontzettend waardevol. Je kunt voor een paar euro’s per jaar zoveel boeken lezen die jou op elk vlak kunnen laten groeien.

Delen met de wereld

Verder ben ik niet zo iemand die wat leest en dit dan met de wereld deelt. Ik lees en gebruik de informatie om mijn eigen methodiek te vormen, samen met mijn ervaring is dit de gouden combinatie om te inspireren. Wanneer dit is gevormd, komt de inspiratie.

Altijd druk

Dat we in een maatschappij leven waarin men het de standaard vind om altijd druk te zijn en geen tijd te hebben voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling is Bullsh*t!
Iedereen heeft 15 minuten per dag om te werken aan zichzelf. Wat en wie geef je prioriteit?

Inzicht

In de loop der jaren heb ik zoveel inzichten gekregen over mijn depressies omdat ik mezelf erin ging verdiepen. Ik ben nog steeds niet waar ik wil zijn, maar groei is in kleine stappen zichtbaar. Kleine stappen maken grote stappen.

Prioriteit

Wat ik je wil meegeven is dit; lees een boek over je interesse, hobby, passie enz. Wat jij interessant vindt en waarin jij wilt ontwikkelen en groeien. Dit voor 15 minuten elke dag en je zult zien dat je de tijd hebt, prioriteit geeft en groeit.

Peace out,
Jeff

Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.