Yes! Mindspiratie is live!

Yes! Mindspiratie is live!

2 jaar geleden was ik gestopt met medicatie, nooit dacht ik ever van de medicatie af te kunnen komen, omdat ik dacht dat ik het nodig had. Nu weet ik wel beter.

Ook dacht ik dat mijn leven 1 grote depressie zou blijven, nu weet ik dat het tijdelijk was om te groeien naar de persoon die ik nu ben geworden. Dat ik af en toe nog wat dipjes heb van een aantal dagen, tsja als dat het is.

Hoe komt dat denk je? Is het vanzelf gegaan? Nee, zeer zeker niet. Het is de combinatie van hoop, geloof en vertrouwen. De kracht van binnen, diep van binnen. De kwetsbaarheid van het leven doet je leven. De kracht, het vuur in mij heeft mij jaren lang overeind gehouden, soms wist ik zelf niet eens waar ik mee bezig was. Maar mijn omslagpunt had ik zeker. Het omslagpunt dat ik ineens besefte waar ik mee bezig was; Ik stond stil!

Jeff! Beweeg!

JIJ HEBT EEN MISSIE OP DEZE WERELD! JIJ BENT WAARDEVOL EN EEN GOED MENS, JIJ DOET GOED! Check deze link!

Verbinding met God heeft mij veel gebracht en Hij doet dit nog steeds. De basis voor mij in mijn leven en dat zeg ik met trots.

Jaren geleden zei ik al dat ik een website en blog wilde beginnen om anderen te inspireren. Om alles uit zijn of haar leven te halen. In het bijzonder mensen die leven met een depressie. En in het verlengde van mijn blog: anderen vol passie, uit eigen ervaring en empathisch te coachen naar een gelukkig, stabiel en positief leven zonder depressie.

Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat het mogelijk is én zonder medicatie te leven én zonder depressie. Dat de kracht van jezelf zo ontzettend belangrijk is in dit proces. En, of je wel of niet religieus bent, ik weet dat iedereen baat heeft bij persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat is te vinden op mijn website.

Ik heb mijn website live en daar werk ik nog steeds hard aan, maar ik wil je al wel meenemen in mijn proces van ontwikkeling en groei. Ik vind het leuk om jou vanaf het begin mee te nemen in waar ik van houd; mijn passie.

Neem een kijkje op www.mindspiratie.nl en ik vraag je om feedback, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief, delen van mijn website, volgen op social media en de ontwikkelingen in de gaten te houden!

Ook wil ik een oproepje doen voor de mensen die graag een blogartikel willen schrijven over zijn of haar ervaringen met depressie. Het artikel plaats ik dan op mijn website.

Ik kom graag in contact met jou. Mail naar info@mindspiratie.nl

Check de website en abonneer je alvast op de nieuwsbrief!

Dankjewel en de Groetjes,

Jeff

Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.