Ervaringsverhalen: Relaties

Ervaringsverhalen: Relaties

Vlog #1 Ervaringsverhalen:

Relaties In deze vlog waarin ik een ervaringsverhaal met je deel gaat de allereerste vlog over: Relaties. Hoe ziet een relatie er uit in mijn ogen, wat kun je doen in een relatie en wat voor soort relatie heb ik nu en heb ik gehad.

Relaties houden veel meer in dan je denkt. Het zijn allerlei relaties in vriendschappen, liefdesrelaties, zakelijk of in groepen. In de video zal ik dan ook meer inhoud geven aan het begrip, althans dat is wel mijn bedoeling en mijn mening hierover geven.

Ik probeer steeds meer tot de kern te komen in mijn vlogs en ik hoop dat je deze vlogs dan ook interessant vindt. Weet wel dat je alles zelf ook moet gaan onderzoeken om te kijken wat werkt voor jou. Deze video’s bevatten enkel mijn ervaring namelijk. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om video’s te maken die jou mogelijk kunnen inspireren en dat je er iets uit kunt halen. Het mooiste zou zijn als we onze ervaringen kunnen delen en daarom vraag ik de kijkers, jou dus, om altijd te reageren zodat we uiteindelijk ook van elkaar kunnen leren. Hoe mooi is dat?!

Elke dag zal ik een nieuwe vlog gaan droppen op YouTube en waardeer ik het enorm als je je abonneert op mijn Youtubekanaal. Voor de support en omdat je het leuk vindt natuurlijk!

Dat is mijn commitment naar jou toe!

Heb je vragen/opmerkingen of wil je gewoon een reactie geven? Zet deze dan onderaan in de comments. Heb je je nog niet geabonneerd?

LIKE, DEEL, REAGEER EN ABONNEER!

Doe dat even via de knop om geen enkele video meer te missen!

Bedankt en tot de volgende. Alleen maar LIEFDE STRIJDERS!
JeffVolg me ook op onderstaande socials:
https://www.tiktok.com/@jeffsloots
https://www.instagram.com/jeffsloots

Check ook www.stayincharge.nl of andere blogs

Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.