Waar ligt de grens als je corona maatregelen gaat normaliseren?

Waar ligt de grens als je corona maatregelen gaat normaliseren?
Waar ligt de grens als je corona maatregelen gaat normaliseren?

Waar ligt de grens als je corona maatregelen gaat normaliseren?
Als je kijkt naar het afgelopen jaar, dan is er heel veel gebeurd en wanneer vind je iets normaal?
Ik kan je vertellen dat alles wat er is gebeurd verre van normaal is.

Ik bedoel laten we wel wezen dat er maandenlang werd gezegd dat mondkapjes schijnveiligheid creëert en dat het niet zou helpen. En wat hebben we gemerkt? Dat er een wettelijke verplichting werd ingevoerd op 1 december 2020.

Wat deden we in tijden van de Mexicaanse griep? SARS? Vogelpest? Tuberculose? HIV? BSE? En het MKZ virus?

Ken je het norovirus? Ken je het influenzavirus(de ‘normale griep’?

Mensen gaan nog steeds dood door dit soort virussen. Het coronavirus is in essentie te vergelijken met een zware griep, als je het al goed te pakken hebt.

Ons immuunsysteem maakt gehakt van covid-19.

Geluiden

Dan hoor je de mensen zeggen; Ja, dat komt er toch niet. Die mondkapjes komen er echt niet. Dat gaat niet gebeuren. Vervolgens wordt het dus op 1 december verplicht om deze te dragen.

Mondkapjes werken niet. Het schijnt dat medische mondkapjes wel het een en ander tegenhouden en een bepaalde werkzaamheid hebben, maar die mogen niet worden gedragen?? Dit omdat het zorgpersoneel dan tekorten zouden krijgen. Waar hebben we het over?

Mondkapjes veroorzaken juist gezondheidsklachten zoals kortademigheid, hyperventilatie, astma, bronchitis, hoofdpijn en nog veel meer nare klachten.

Laten we het niet hebben over de psychische klachten die dan wel ontstaan of verergeren.

Of het aangezicht naar kinderen toe, die angstig worden van een half gezicht.

In de winkel, bij de dokter, het ziekenhuis, openbaar vervoer en nog net niet op straat. En als je nu aan iemand wat vraagt over mondkapjes, dan draagt ment het gewoon. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden.

Laatst was ik bij de fysio en die hadden die verplichting al sinds 28 september 2020, 3 maanden voor de wettelijke verplichting.

Ik weiger om een mondkapje te dragen, vanuit mijn overtuiging en omdat het een verplichting is, een gedragsexperiment. Het is mijn keuze en verantwoordelijkheid om dit niet te doen. Naast het feit dat het de gezondheid kan schaden.

Lockdown

Als je het hebt over de lockdown in het geheel vind ik alles buitenproportioneel. Laten we het hebben over de normen, de coronamaatregelen, dat die genormaliseerd worden door vele mensen.

Dat men zegt als je een beetje kritisch bent, dat je het er dan moeilijk mee hebt. Het is juist noodzaak om kritisch te zijn op het moment dat er iets zoals corona impact maakt in je leven. Dat het je leven dusdanig beïnvloedt dat het een kritische blik beoogt.

Kritisch betekent niet dat je het wegdrukt zoals veel mensen wel doen.
‘Laten we het er maar niet over hebben want we kunnen er toch niets aan doen.’

Waar gaan we dan heen als we alles maar laten zoals het gaat? Hoeveel mensen gaan er kapot door deze maatregelen? Hoeveel bedrijven die jarenlang door generaties zijn opgebouwd gaan of zijn nu kapot? Hoeveel jongeren zijn nu suïcidaal of plegen zelfmoord..

Vrijheid

Alles wat er nu speelt is in strijd met onze vrijheid waar we als mens van mogen genieten. Vrijheid wat in onze grondwet staat als een recht van de mens. Hier wordt continu aan getoornd. Het is niet aan de politiek of overheid om dit te bepalen.

Wat goed is voor jou en goed voor mij is een keuze van het individu. En dit geldt ook zeker voor de vrijheid van iedereen.

Vrijheid waar wij als mens recht op hebben wordt volledig ingeperkt door de lockdown, door de avondklok, mondkapjesplicht en niet te spreken over het vaccineren, mogelijk verplicht vaccineren.

Straks kunnen we niet meer naar de supermarkt omdat je niet gevaccineerd bent.

Ik vind het heel schrijnend dat wij als mens deze maatregelen als nieuwe normen gaan beschouwen, dat we ze normaliseren en ik ben hier resoluut tegen!

Denk maar niet als je gevaccineerd bent dat dan de maatregelen niet meer van kracht hoeven te zijn.

Moeilijk

Mensen vragen mij of ik het niet moeilijk heb in dit leven, zo kritisch en uitgesproken ben over bepaalde ideeën, overtuigingen en mijn mening. Dat je zo denkt over deze dingen, dat ik denk over andere agenda’s en meer dan alleen corona.

Het gaat allang niet meer over corona, als dat ooit al het geval is geweest.

Al jaren weet ik dat de overheid over lijken gaat. Dat de overheid al jaren de zorg afschaalt, miljoenen overmaakt naar rekeningen waarvan wij als burger niet weten waar het voor dient, miljoenen overmaakt naar de klimaattop, toeslagenaffaires, corruptie… enzovoorts.

Al jaren weet ik dat er bepaalde mensen zijn die de wereld naar de verdoemenis willen helpen en dat die mensen plannen smeden en alles aangrijpen om dit te verwezenlijken.

Mensen doen alles voor meer macht, controle en geld.

Wat doe jij?

Wat jij doet moet je uiteindelijk zelf weten. Het zal je eigen keuze zijn. Ik zeg dat omdat er zoveel verdeeldheid is, heerst en nog steeds toeneemt in bepaalde mate.

Het is mijn missie om jou de andere kant te laten inzien vanuit een andere hoek, een ander perspectief. Van logische redenatie en gezond verstand.

Door wat ik blog en post. Dat je zelf gaat nadenken over de gevolgen van de coronamaatregelen en in het algemeen van dit desastreuze catastrofale daad van de mensheid.

We hebben nog nooit zoveel onbegrijpelijke desastreuze maatregelen gehad als nu. We zijn altijd doorgegaan met het leven en ik ben in de overtuiging dat dit nu ook kan. Puur op gezond verstand en logische redenatie.

Ons immuunsysteem

Ons immuunsysteem zit geweldig in elkaar en maakt gehakt van virussen, bacteriën, schimmels en ziekten. Als je gezond bent, dan is ons ingenieuze immuunsysteem daartegen opgewassen.

En daar begint het natuurlijk ook, preventief gezonder leven. Een leven waarin je goed voor jezelf zorgt, zowel binnen als buitenkant.

Maar ik zie dat ik alweer een andere koers neem. Daarover een andere blog.

Het gaat in dit blog natuurlijk om de maatregelen en op het moment dat ik dit schrijf wordt de avondklok van de kaart geveegd door een rechter. Dat is echt geweldig!

Stel jezelf de vraag

Waarom zou je deze coronamaatregelen als normaal gaan beschouwen? Het is toch niet normaal dat we afstand moeten houden, dat we mondkapjes moeten dragen en een avondklok moesten hanteren?

Ik hoop dat de avondklok een begin is van afschalen van de maatregelen, maar ik denk niet dat het zo snel zal gebeuren, maar we blijven positief!

Dat we ons moeten vaccineren en dat wij als proefkonijnen worden gebruikt zoals dat uit de kamervragen blijkt.

Dat er zoveel mensen dood gaan door een vaccin, en er vervolgens wordt gezegd dat die mensen zijn gestorven aan onderliggende klachten. En als een persoon aan corona overlijdt, dan is hij of zij overleden aan corona, geen twijfel mogelijk. Krom toch?

Kijk en luister, ga onderzoeken naar feiten en bouw je eigen dossier op als het ware.

Geloof niets van wat ik zeg, maar doe zelf onderzoek.

Ik vind het heel belangrijk dat je dit leest en ik wil je de boodschap meegeven dat we met ons allen sociaal blijven omgaan, bezig blijven, dus socialiseren. Dat we onze handen inéén sluiten en dat we elkaar niet gaan vingerwijzen en gaan veroordelen.

Dat we de liefde tussen elkaar blijven voelen, dat we elkaar blijven respecteren ondanks bepaalde keuzes. Dat we verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die we maken op basis van onze eigen waarden.

Als jij de keuze maakt om je te laten vaccineren, prima, dat is je eigen keuze. Net zo zeer het mijn keuze is dat ik me niet laat vaccineren.

Het is mijn keuze en verantwoordelijkheid, mijn autonomie. Ik vertrouw op mijn lichaam, mijn immuunsysteem.

Laten we deze maatregelen niet gaan normaliseren want deze buitenproportionele maatregelen beperken onze vrijheden als mens volledig.

Laten we leven in vrijheid.

Groet,
Jeff

Meer blog? Klik HIER

Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.