De brief aan de directeur en het schoolbestuur

De brief aan de directeur en het schoolbestuur

Het is nu 04.23 dat ik dit blog schrijf wat eigenlijk een brief is aan de directeur en het schoolbestuur van de scholen van mijn kinderen.

Ik ben dan al vanaf 02.00uur wakker. Mijn dochter kwam uit bed met een bloedneus en moest ook naar de wc. Kinderen, ook dit hoort bij de taak als ouder.

De brief aan de directeur en het schoolbestuur
De brief aan de directeur en het schoolbestuur

Het is zwaar, want ik hecht veel waarde aan mijn nachtrust. Ik help mijn dochter het bloeden weer te stoppen, ze zit op de bank.

Ik zeg tegen haar dat ik ook maar even ga plassen, ben nu toch wakker.

Gelukkig stopt de bloedneus al vrij snel. Ik had ze ook regelmatig op die leeftijd toen ik 7 jaar was.

Vervolgens leg ik haar weer in bed en stop haar onder de dekens en ik zeg slaap lekker, Love you!

Dan ben ik bijna de deur uit en ik bedenk me wat. Ik zeg tegen haar dat het niet erg is dat ze wakker wordt als er iets is, dat mag altijd. Papa is niet boos hoor, alleen als papa slaperig en dan kan ik niet zo goed nadenken en dan ben ik soms wat kortaf.

Ik wilde dat haar nog even zeggen want ik merk dat ik dan wel wat kortaf kan reageren, want eigenlijk baal ik ervan dat ik weer wakker word, want ik weet, dat ik dat niet meer in slaap val.

Toch ga ik het proberen, want soms lukt het vrij snel. Maar helaas na een uur in mijn bed te liggen woelen en de gedachten die alweer door mijn hoofd razen, ga ik eruit.

Ik maak me druk om mijn kinderen, nog drukker dan normaal. Ik maak me niet alleen druk om mijn kinderen maar om alle kinderen.

De scholen gaan weer open op 8 februari

Maar hoe! Ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe de overheid alle scholen in Nederland zover heeft gekregen. Om mee te gaan in deze belachelijke buitenproportionele maatregelen toestand van corona.

Onze kinderen die worden verplicht om snel tests te ondergaan? Kinderen die zodra ze van de stoel gaan een mondkapje op moeten? Afstand moeten houden van andere kinderen? Verplicht gevaccineerd worden?

De negatieve effecten van de maatregelen op de sociale, psychologische en zelfs lichamelijke ontwikkeling van het kind zijn bizar groot en schrijnend. Hebben we straks te maken met een getraumatiseerde generatie? Die moeite heeft met het vertrouwen van andere mensen (iedereen is een bedreiging hebben ze immers geleerd toen ze jong waren), en het aangaan van (lichamelijke) contacten?

Ik ga hier niet in mee en ik bescherm mijn kinderen en ik hoop dat jij dat als ouder ook doet.

Het is nu klaar, de grens is bereikt! Hoeveel schade moeten de kinderen nog meer oplopen door alle buitenproportionele maatregelen?

Die nu ook verder integreren binnen de veilige haven die school moet waarborgen?

Onze kinderen, de toekomst van onze kinderen ligt in onze handen.

Laat onze kinderen KIND ZIJN!

In de brief kun je lezen wat ik de directie en de bestuurders heb gestuurd, de bestuurders van VCOG en het SCSOG.

En ik vind dit nog ontzettend mild en ik heb nog lang niet alles gezegd in deze brief maar het belangrijkste staat erin.

Ik blijf staan voor mijn kinderen, onze kinderen.

Ik blijf vechten!Beste directeur/bestuurder,

Bij dezen wil ik heel graag reageren naar aanleiding van het (her)openen van de school maandag 8 februari.

Allereerst vind ik het erg fijn dat de kinderen weer naar school kunnen, maar de wijze waarop onze kinderen weer naar school kunnen vind ik als ouder zeer schrijnend.

De maatregelen die worden doorgevoerd zijn buitenproportioneel en dit zal de ontwikkeling van de kinderen op school zeer ernstig belemmeren.

De maatregelen zullen kinderen nog meer schade toebrengen door op deze wijze een school weer te openen. Schade op mentaal vlak maar ook lichamelijk.

Dat we het hebben over het dragen van mondkapjes, afstand houden en snel testen. Dat de school en het bestuur zich laat meesleuren in het beleid van een overheid dat maandenlang verkondigt dat mondkapjes schijnveiligheid creëert en vervolgens een wet invoert die dit verplicht.

Een overheid die vertelt dat kinderen ”het corona virus” niet kan verspreiden en vervolgens de kinderen opzadelt met allerlei maatregelen die ‘het kind zijn’ totaal belemmerd en schade toebrengt.

Angst voor een virus dat niet meer doden veroorzaakt dan de ‘gewone griep’ (Influenza). Er sterven jaarlijks meer mensen aan obesitas of meer mensen aan alcoholmisbruik. Verkeersdoden nog maar niet te noemen.

Herinnert u zich de in 2009 de zogenaamde pandemie van de Mexicaanse griep nog? Toen liep alles toch ook ‘gewoon’ door? Waarom nu niet?

Mensen die doodgaan door eenzaamheid, depressie en angst?

Vrijheidsbeperkingen door middel van een avondklok in te stellen.

Het gaat allang niet meer over corona, als dit al het geval was.

Consequenties

Ik hoop dan ook ten zeerste dat jullie als school maar ook het bestuur zorgvuldig afweegt, maar ook heeft afgewogen wat de consequenties zullen zijn van deze genomen maatregelen.

Zoals u leest ben ik klaar met deze situatie, iets wat ik zeer zeker niet als een nieuw normaal zal gaan beschouwen, nu niet, nooit niet.

Bij dezen wil ik dan ook aangeven dat beide dochters op school geen mondkap draagt of gaat dragen in school of op het schoolplein, geen corona test zal ondergaan, geen verplichte vaccinatie en verdenking van enige verplichting dan ook, thuis zal worden gehouden en daar geschoold zal worden.

Dit bericht is niet persoonlijk maar om een signaal af te geven naar het bestuur. Dat het misschien tijd wordt om collectief een signaal af geven in plaats van alles maar op te volgen van een incapabele corrupte overheid die zogenaamd het beste voor heeft met de burger en zijn of haar gezondheid.

Onze kinderen zijn de toekomst! Aan het kind zijn moeten we niet gaan zitten morren, we moeten ze kind laten zijn!

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om mijn reactie en mededeling van mijn dochters te lezen.

Hartelijke groet,

Jeffrey Sloots

Lees hier mijn andere blogs

Bron(nen):
Stichting vaccinvrij

Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.