Boeken tips

Op deze pagina vind je boeken die ik persoonlijk ontzettend handig en waardevol vind. En die uiteraard bijdragen aan fysieke en mentale gezondheid. Ik geef een korte maar heldere mening en ervaring over het boek met een verwijzing waar je het boek kunt aanschaffen.


De supplementen wijzer door Juglen Zwaan.

In dit boek van Juglen Zwaan, de supplementenwijzer, kun je op een overzichtelijke manier alle vitaminen, mineralen, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddestoelen en andere supplementen vinden.

In Nederland is het sinds 14 december 2012 niet langer toegestaan om op de verpakking van een supplement te vermelden waar het voor dient. Dit naslagwerk helpt je de weg weer te vinden.


Dit boek geeft inzicht in:

  • hoe verschillende supplementen werken;
  • traditionele en modern-wetenschappelijke kennis over supplementen;
  • hoe je met de kracht van de natuur je immuunsysteem kan versterken;
  • welke supplementen voor welke klachten ingezet kunnen worden;
  • verschillende keuzes voor een betere gezondheid.

Dit is echt een overzichtelijke gids voor het gebruik van supplementen. In 2012 is het dus door de strenge wetgeving niet meer toegestaan om op de verpakking te vermelden waar het voor dient. Je kunt je dus voorstellen dat dit voor gevaarlijke situaties kan zorgen, wat de beleidsmakers dus zeker over het hoofd hebben gezien. Ik heb veel over supplementen gebruik geleerd en nog steeds haal ik hier waardevolle informatie uit. Niet alleen voor mijzelf, maar ook om anderen te informeren en te inspireren.

Ik ben zelf fan van Juglen, om zijn kennis op orthomoleculair gebied, hij is immers geneeskundige. En omdat hij als geen ander de relatie tussen voeding en gezondheid weet weer te geven. Dit doet hij al jaren.

Wil je meer info over wat Juglen allemaal doet?

Check dan even hier de website

Wil je alvast een indruk van het boek? Klik dan hier.

Ik wens je veel plezier met het boek. Het is echt een musthave voor iedereen die wil werken aan een betere weerstand, door de kracht van de natuur! De supplementenwijzer die bijdraagt aan je gezondheid in lichaam en geest.


BoekenBoeken

Over

Reacties gesloten.