Boeken tips van Jeff

Op deze pagina vind je boeken die ik persoonlijk ontzettend handig en waardevol vind. En die uiteraard bijdragen aan fysieke en mentale gezondheid. Ik geef een korte maar heldere mening en ervaring over het boek met een verwijzing waar je het boek kunt aanschaffen.


Think and Grow Rich Actieboek

Napoleon Hill schreeft dit bijzondere boek in 1937. Zijn boek werd zo goed ontvangen door mensen dat dit een regelrecht hit werd. Dit boek was een oplossing waar vele mensen problemen hadden.

Het boek heeft de intentie om je mindset zo radicaal om te zetten naar actie ondernemen, dat je dit ook echt gaat verwezelijken. Het boek geeft je zoveel praktische tips en trics waar je niet onder uit kunt komen.

Dit boek is niet voor niets HET ACTIEBOEK! Het boek voor de action takers onder ons. Door dit boek ga je namelijk het beste uit jezelf halen, vanuit je tenen ga je de beste versie van jezelf creëren.

De heer Hill heeft zelf meer dan 70 jaar mensen geïnspireerd met zijn kennis en kunde. Als je een boek wilt lezen die jou laat groeien op persoonlijk vlak dat uitvloeit in alle gebieden van je leven, dan raad ik je aan dit boek snel te lezen.

Persoonlijk heeft het mij heel veel inzichten gegeven over hoe ik beter kan omgaan met tegenslagen, meer vertrouwen te krijgen, en leren te kijken naar wat ‘iets’ oplevert in plaats van te kijken naar wat het kost.


Richard Branson: Succes in zaken

Dit boek van Richard Branson zal je niet direct typeren als een persoonlijk ontwikkelingsboek als je de titel leest: succes in zaken. Niets is eigenlijk minder waar want dit boek leert je ook dingen als je niet direct geïnteresseerd bent in het ondernemen.

In dit boek staan geheime ins en outs die je niet op school leert. Op school leer je namelijk niet wat succes is en wat je moet doen om succesvol te worden en laat staan succesvol te blijven, want daar ligt de kunst.

Als je je eigen bedrijf op wilt zetten? Beter leiding wil geven in het bedrijf? Of je bent gewoon op zoek naar inspiratie door een van de beste zakenmensen ter wereld? Als je dit boek leest, raak je geïnspireerd door de korte verhalen die heel fijn en gemakkelijk weg lezen.

Richard Branson deelt zijn wijsheid en ervaring met iedereen die een groot zakenman/vrouw wil worden maar vooral geïnspireerd willen worden met het feit dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt!

Ik heb het boek als zeer inspirerend ondervonden en het heeft mij veel handvatten gegeven, zowel op persoonlijk maar zeker op zakelijk gebied. Ik kan zeker zeggen dat ik bepaalde dingen anders aan zal pakken dan ik aanvankelijk had gedaan voor ik het boek had gelezen.


Het Vaderhart van God

Floyd McClung is de schrijver van dit bijzondere boekje. Hij heeft dit boek geschreven omdat veel mensen God niet kennen als liefdevolle Vader. Hoewel ik in God geloof als mijn Vader, heb ik de broodnodige tranen gelaten. Dit om het feit dat ik God op een hele andere manier heb leren kennen.

Ik heb hem leren kennen als de Vader, mijn enige vader.

De meeste mensen die in God geloven kennen Hem niet als iemand die ze kunnen liefhebben en vertrouwen; iemand die hun volledige trouw, toewijding en inzet waard is.

Mijn ervaring is dat dit boek een uitnodiging was voor mij om een heel nieuwe relatie met God aan te gaan. Voor iedereen die gelooft in God is dit zeker een aanrader. Ook als je nieuwsgierig bent naar wie God is, schrijft Floyd in begrijpelijke taal met verwijzingen naar Bijbelteksten.


BoekenBoeken

Ga hier naar de blogs!

Over

Reacties gesloten.