Afkicken Van De Koffie Voor De 2e Keer (Dagboek) Dag 4

Afkicken Van De Koffie Voor De 2e Keer (Dagboek) Dag 4

Goedemorgen lieve mensen,
Dag 4 van het avontuur om weer te stoppen met koffie. Het was wel een redelijke dag met af en toe een dipje. Ik drink dan nog wel 1 kopje koffie per dag en daarnaast 1 decafé. De afgelopen twee nachten waren prima en ik kan niet echt de vinger leggen op wat daar de reden van is. Misschien toch het sporten?

Waar heb ik nog wel last van gehad door het minderen van koffie zoals: verschillende keren aanhoudende zeurende hoofdpijn, weinig eetlust, geen focus en wat dipjes wat energie betreft. Ik voelde me wel positief en dat vind ik erg fijn, geen nare negatieve gedachten.

In de avond voelde ik me wel echt futloos en kon me niet meer voortbewegen, althans dat gevoel liet ik maar even toe. Soms heb je dat en dan mag het gevoel er ook zijn. Laat dat gevoel er dan ook even zijn en bedenk dat het voelen nodig is om door te gaan met je leven.

Nu denk je misschien, wat heeft het Afkicken hiermee te maken? Best veel eigenlijk. Bedenk dat cafeïne een stof is dat hormonale schommelingen teweeg brengt in je lichaam. Hormonen kunnen dus zorgen voor bepaalde gevoelens en emoties. Druk dit dus niet weg en ga ze aan. Op deze manier zal je alleen maar sterker worden!

Ik heb in ieder geval heel veel zin om deze uitdaging om te stoppen verder uit te bouwen. Dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, hoe klein of hoe groot het ook is. Afkicken van Koffie is wat mij betreft heel veel mindset en doorzettingsvermogen.

Voor het slapen gebruik ik nog wel de magnesium van Ortholon. Als je benieuwd bent naar reviews over voedingssupplementen, dan raad ik je eens aan om mijn andere website eens te bekijken: Bestevoedingssupplementen.nl

Voor nu, dag 4, op naar dag 5! Afkicken gaat me lukken, helemaal voor de 2e keer!

Een hele fijne dag gewenst!

Groet,
Jeff

Benieuwd naar de vorige dag? Klik dan hier!


Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.