Afkicken Van De Koffie Voor De 2e Keer (Dagboek) Dag 2

Afkicken Van De Koffie Voor De 2e Keer (Dagboek) Dag 2

Zondag 26 juni 2022
Vandaag werd ik raar wakker en eigenlijk schrok ik wakker, echt heel vervelend.
Beetje bij beetje kwam ik een beetje opgang met een bakje koffie. Dat maakt me weer iets scherper, wat logisch is denk ik na een lange dag zonder cafeïne.

Toch ging ik me alweer snel vermoeider voelen en dat was vooral merkbaar tegen de middag. Tot aan het naar bed gaan is dat gevoel gebleven. Dit weekend waren de kinderen ook bij me en dat maakt het extra pittig omdat je weet en voelt dat er geen speling meer is in je energie.

Af en toe begon de hoofdpijn ook weer door te sijpelen en had ik ook nog een moment van duizeligheid. Ik denk dat het toch komt door het afkicken aangezien ik verder nooit duizelig ben.

Wat ik heel belangrijk vind is water drinken en dat doe ik heel veel, minimaal 2,5 liter om zo alle afvalstoffen af te laten voeren en uiteraard voor de hydratatie.

Gedachten door het Afkicken van de Koffie Dag 2

Vandaag toch relatief weinig gegeten en dat was niet mijn plan, aangezien ik ook bezig ben met het trainen. Ik gebruik nog steeds de richtlijnen van het droogtrainen protocol. Als je benieuwd bent hoe dat werkt, klik dan hier voor mannen en hier voor vrouwen.

Soms werden mijn gedachten echt teveel en ontstond er veel chaos in mijn hoofd waardoor ik ook weer wat prikkelbaarder werd dan normaal. Meestal heb ik een goede tolerantie maar dat is nu wel minder. Omdat het soms even teveel werd, heb ik toch wat meerdere momenten voor mezelf genomen vandaag.

Morgen weer een nieuwe dag, afsluiten van vandaag

Over het algemeen een redelijk vermoeide dag, wat hoofdpijn, negatieve gedachten en geen focus. Voor het slapen gaan gebruik ik de Zeemagnesium van Ortholon. Dat helpt me enorm om te ontspannen, zowel lichamelijk als mentaal.

Oja, in de middag nog wel een decafe gedronken, was wel lekker maar niet heel speciaal. Meer voor het gevoel van de gewoonte he.

Op naar een nieuwe dag waarin ik deze week 1 kopje koffie per dag drink en 1 decafe.

Morgen dag 3!

Tot de volgende ­čÖé

Groet,
Jeff

Over

Dit vind je misschien ook leuk :)

Je mail wordt niet weergegeven. Je voor en achternaam is wel nodig ;)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.